ПЕРЕВІРКА НАУКОВИХ РОБІТ НА ПЛАГІАТ

zachem-nuzhen-antiplagiatУкраїнські розробники створили сервіс Unplag для перевірки текстів на унікальність, який дозволяє аналізувати не тільки англомовні тексти, але і написані українською мовою.


Unplag — онлайн-сервіс пошуку плагіату, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів користувача.
В Україні за останні півроку понад 35 університетів вже підключились до цієї системи. Безкоштовна версія дає можливість випробувати основні функції системи та переконатись в тому, що вона дійсно варта того, щоб нею користуватись постійно. Проте для такої версії діють певні обмеження. Зараз Unplag дозволяє безкоштовно перевіряти 3 тексти на день, по 500 слів кожен.
Кожен користувач, маючи лише логін та пароль, може легко та швидко підключатись до сервісу, а всі складні процеси з пошуку плагіату відбуваються на сервері компанії. Unplag пропонує зручний інтерфейс, за допомогою якого користувач швидко отримує результати перевірки з відсотком текстових збігів у формі інтерактивного звіту.