Презентація кафедри учням Косівського району

Доцентом кафедри біології та екології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Козак О.Є. було проведено профорієнтаційні заходи з учнями сільських шкіл Івано-Франківської області. Зокрема освітні напрямки, спеціальності та перспективи працевлаштування, що пропонуються кафедрою біології та екології, презентовані учням 10-11 класів шкіл Косівського району (Яблунівська ЗОШ №1, Пістинська ЗОШ №1, та Косівських шкіл №1 і №2.).


Учнівську молодь було поінформовано про особливості вступу в 2019 році, напрямки підготовки та спеціальності, які пропонує ПНУ ім. ВС, переваги та перспективи навчання в університеті, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та можливості міжнародного стажування студентів.

У даному заході взяли участь і викладачі нашої кафедри та інших кафедр Факультету природничих наук. Випускникам шкіл надана якнайповніша інформація про професії, які можна здобути на факультеті, особливості навчання на різних кафедрах та ще багато цікавого щодо фахової підготовки за спеціальностями біологія, екологія, хімія, географія, агрономія, лісове господарство, середня освіта (біологія, хімія, географія тощо).

Бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі на наш Факультет!