Участь в Ужгородських ентомологічних читаннях

Доценти кафедри біології та екології Віктор Шпарик та Андрій Заморока взяли участь у роботі традиційного ентомологічного форуму Карпатського реґіону – Ужгородських ентомологічних читаннях 2019, що проходила 27-29 вересня 2019 року.

Ужгородські ентомологічні читання – 2019 орґанізовані кафедрою ентомології та збереження біорізноманіття Ужгородського національного университету, Ужгородського відділення Українського ентомологічного товариства з участю Ужанського національного природного парку.

Доцент Віктор Шпарик представив доповідь на тему: “Перспективи дослідження преімаґінальних стадій дзюрчалок-фітофагів (Diptera: Syrphidae) на території України”

Доцент Андрій Заморока доповів про “Поліфілію роду Stenurella (Coleoptera: Cerambycidae): результати морфологічного та молекулярного аналізів, перспективи таксономічних змін”.

Учасники форуму також відвідали з екскурсією Ужанський національний природний парк, а завершились Ужгородські ентомологічні читання дружнім боґрачем у санаторно-профілакторному комплексі “Скалка” Ужгородського національного університету.