Доцентка кафедри біології та екології Вікторія Гнєзділова взяла участь у літній школі AMU Summer School “Internationalization and Internationalization at Home through Virtual Exchange: Creating a Motivating Environment for Collaborative Online International Learning (COIL)”

Доцентка кафедри біології та екології Вікторія Гнєзділова взяла участь у літній школі AMU Summer School “Internationalization and Internationalization at Home through Virtual Exchange: Creating a Motivating Environment for Collaborative Online International Learning (COIL)”, яка відбулася 14-20.07.2024 у Dębina Palace (Польща). Організатором тренінгів виступив Університет ім. Адама Міцкевича у Познані (Польща).
Разом з командою викладачів-представників різних університетів України ознайомилася з глобальними трендами і викликами у вищій освіті, а також з особливостями впровадження елементів інтернаціоналізації через віртуальні обміни студентів та організацію спільного міжнародного онлайн-навчання. Пізнавальні лекції та воркшопи провели польські колеги: Kostiantyn Mazur, Anna Basińska, Katarzyna Radke, Anna Kwaśniewska. Професійний досвід та можливості, якими вони поділилися, розширили наші погляди на майбутнє вищої освіти України. Ініціатива Університету Адама Міцкевича дозволила українським науковцям приєднатися до світового наукового потоку.