Студенти-біологи побували на екскурсії у броварні «Ягер»

Студенти ІІІ курсу спеціальності біологія разом із доценткою кафедри Оксаною Глодан відвідати броварню «Ягер ». Екскурсію було проведено у рамках вивчення дисципліни «Лабораторний інтенсив з культивування мікроорганізмів» .
Студенти поринули у захоплюючу подорож броварнею ознайомилися з класичною технологією приготування пивного сусла і пива за допомогою найсучаснішого обладнання, також почули цікаві факти з історії створення пивоварні. Ознайомились із сортами пива, які виробляє пивоварня.
На завершення екскурсії учасники мали можливість придбати продукцію броварні та оцінити результати роботи технологів.
Дякуємо керівництву броварні «Ягер» за гостинність і цікаву екскурсію!